

0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Πήλιο
Συστατικά
- 1 1/2 κιλό γαριδούλες βρασμένες και καθαρισμένες
- 1 1/2 κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο ή άγρια χόρτα ψιλοκομμένα
- 3-4 πιπεριές κόκκινες γλυκές σε ροδέλες
- κόκκινο πιπέρι σε κόκκους
- 1 φλιτζάνι ντομάτα
- 1 φλιτζάνι ή 2/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
- 10 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- αλάτι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να μαραθεί χωρίς να πάρει χρώμα, προσθέτουμε τις γαριδούλες, τις πιπεριές, το σκόρδο και αφήνουμε να μαλακώσουν. Κατόπιν προσθέτουμε την ντομάτα, τα χόρτα, το αλάτι, το πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσουν, προσέχοντας μήπως χρειαστούν λίγο νερό.