0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1/2 κιλό γαρίδες
- αλεύρι
- αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα πόδια και τα μουστάκια από τις γαρίδες, τις πλένουμε πολύ καλά και τις στραγγίζουμε σε ένα σουρωτήρι. Ανακατεύουμε το αλεύρι με λίγο αλάτι, αλευρώνουμε τις γαρίδες, τινάζουμε το παραπανήσιο αλεύρι και τις τηγανίζουμε σε μια φριτέζα σε καυτό λάδι. Είναι έτοιμες όταν το κέλυφος τους κοκκινίσει. Τις τοποθετούμε σε πιατέλα όπου έχουμε ετοιμάσει χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το λάδι και τις σερβίρουμε ζεστές.