4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό γαρίδες
- 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
- 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 ντομάτες πολτοποιημένες
- 1/2 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 2 κουταλάκια μουστάρδα απαλή
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- λίγο κρασί λευκό
- λίγη φέτα σε κύβους
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις γαρίδες από τα εντόσθια καi τα μουστάκια τους. Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, τις πιπεριές και προσθέτουμε τις γαρίδες. Σβήνουμε με κρασί, ρίχνουμε τις ντομάτες, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν. Στο σβήσιμο ρίχνουμε τη φέτα.