0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Πήλιο
Συστατικά
- 1 κιλό γαριδούλες βρασμένες και καθαρισμένες
- 4 κρεμμύδια ξερά στον τρίφτη
- 1 κουταλιά τοματοπελτέ
- 1 φλιτζάνι φρέσκια ντομάτα
- ελαιόλαδο
- πιπέρι σε κόκκους
- λίγο ζεστό νεράκι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να μαραθεί χωρίς να πάρει χρώμα, προσθέτουμε τον πελτέ, την ντομάτα κι αφήνουμε να πάρει μια βράση. Προσθέτουμε τις γαριδούλες, το αλάτι, το πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν προσθέτοντας κάπου-κάπου λίγο ζεστό νεράκι.