Γαλοπούλα με ζαμπόν και γραβιέρα

Γαλοπούλα με ζαμπόν και γραβιέρα Γαλοπούλα με ζαμπόν και γραβιέρα
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό γαλοπούλα στήθος σε 8 λεπτές φέτες 
  • 150 γρ. μαργαρίνη
  • 250 γρ. φρυγανιά κίτρινη
  • 8 φέτες ζαμπόν
  • 8 φέτες γραβιέρα
  • 2 αυγά ολόκληρα
  • 3 κουταλιές γάλα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Χτυπάμε τις φέτες γαλοπούλας ελαφρά να λεπτύνουν και τις αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια βάζουμε από μία φέτα ζαμπόν και γραβιέρα και διπλώνουμε το κρέας ώστε να γίνει γεμιστό. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα σε βαθύ σκεύος βουράμε το κρέας και μετά στη φρυγανιά και πιέζουμε καλά ώστε να έχει μία ωραία κρούστα. Τηγανίζουμε στη μαργαρίνη και σερβίρουμε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε