

0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά ξύδι από κόκκινο κρασί
- 1 κουταλιά μουστάρδα ντιζόν
- 1/8 κουταλάκι αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το αλάτι. Προσθέτουμε το λάδι, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Περιχύνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε αμέσως.