

0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1/4 κιλού φρυγανιές
- 1/2 κιλό γάλα περίπου κανέλα
- 3-4 αυγά
- 3 κουταλιές ζάχαρη
Για το σιρόπι:
- 1 ποτήρι νερό
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- κανέλα ολόκληρη
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη βρέχουμε τις φρυγανιές με το γάλα και την ζάχαρη. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά. Παίρνουμε μια-μια τις φρυγανιές, τις βουτάμε στο μείγμα αυγών και τις τηγανίζουμε σε καφτό λάδι.
Για το σιρόπι:
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να δέσει το σιρόπι.
Περιχύνουμε τις φρυγανιές και τις πασπαλίζουμε με κανέλα.