0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 πατάτες
- ηλιέλαιο
- 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι
- 1/2 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 κουταλάκι ντομάτα σε κύβους στραγγισμένη καλά
- 1/2 πράσινη πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
- 1/4 κουταλάκι σέλερι ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180?C και ψήνουμε τις πατάτες για 45-50 λεπτά. Τις κόβουμε στη μέση και αδειάζουμε την ψίχα τους αφήνοντας μόνο ένα λεπτό στρώμα με τη φλούδα. Ανακατεύουμε το γιαούρτι, το σκόρδο, τον πολτό ντομάτας, την πιπεριά και το σέλερι. Τηγανίζουμε τις πατάτες τις οποίες έχουμε κόψει πάλι στη μέση. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας τις πατάτες με αλάτι και πιπέρι και με μία κουταλιά αρωματισμένο γιαούρτι.