2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 500 γρ. φιλέτα στρουθοκαμήλου κομμένα στα 2
- 2 γαρίδες
- 3/4 φλιτζανιού ρύζι
- 1 ½ φλιτζάνι σπαράγγια
- λίγη σάλτσα σόγιας
Εκτέλεση
Μαρινάρουμε τα φιλέτα στη σάλτσα σόγιας. Ανοίγουμε μια τρύπα στο φιλέτο και περνάμε στο κέντρο τη γαρίδα. Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά στο γκριλ μαζί με τη γαρίδα. Βράζουμε το ρύζι και το σερβίρουμε με το κρέας, τη γαρίδα και τα σπαράγγια.