Φιλέτο στρουθοκάμηλου με γαρίδα,ρύζι και σπαράγγια

Φιλέτο στρουθοκάμηλου με γαρίδα,ρύζι και σπαράγγια Φιλέτο στρουθοκάμηλου με γαρίδα,ρύζι και σπαράγγια
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 500 γρ. φιλέτα στρουθοκαμήλου κομμένα στα 2
  • 2 γαρίδες
  • 3/4 φλιτζανιού ρύζι
  • 1 ½ φλιτζάνι σπαράγγια
  • λίγη σάλτσα σόγιας

Εκτέλεση

Μαρινάρουμε τα φιλέτα στη σάλτσα σόγιας. Ανοίγουμε μια τρύπα στο φιλέτο και περνάμε στο κέντρο τη γαρίδα. Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά στο γκριλ μαζί με τη γαρίδα. Βράζουμε το ρύζι και το σερβίρουμε με το κρέας, τη γαρίδα και τα σπαράγγια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε