2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 φιλέτα αγριόπαπιας
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 κλωναράκι σέλερι ψιλοκομμένο
- 50ml ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι σπόροι κόλιανδρου
- 500ml λευκό κρασί ξηρό
- 2 κουταλιές σάλτσα σόγιας
- 1/2 κούπα φρέσκο κόλιανδρο
- αλάτι
- λίγοι σπόροι μαύρου πιπεριού σπασμένοι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε λωρίδες και το αλατίζουμε. Σοτάρουμε ελαφρώς στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο, μαζί με τον κόλιανδρο και το σέλερι. Προσθέτουμε το κρασί και τη σάλτσα σόγιας. Περιχύνουμε το κρέας και το αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία χώρου. Σερβίρουμε πάνω στο σπασμένο πιπέρι.