4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό φιλέτα βακαλάου κομμένα σε μπαστουνάκια ή μερίδες
- 120 γρ. τριμμένα φυστίκια Αιγίνης
- 250 γρ. γαλέτα
- λάδι για το τηγάνι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά τη γαλέτα με τα φυστίκια. Βουτάμε το ψάρι πρώτα στο νερό, μετά στη γαλέτα με τα φυστίκια και τα πατάμε καλά για να κρατήσει το πανάρισμα. Τηγανίζουμε τα φιλέτα σε μέτρια φωτιά γυρνώντας και από τις δύο πλευρές.