4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό φασολάκια τσαουλιά
- 2 ντομάτες αποφλοιωμένες και πολτοποιημένες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 ποτ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- ζάχαρη
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα κοτσάνια από τα φασόλια. Κόβουμε τα τσαουλιά σε μακρόστενες λωρίδες, λίγο πιο χοντρές από οδοντογλυφίδες. Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα, σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να πάρει ελαφρώς χρώμα, προσθέτουμε τα τσαουλιά, τις ντομάτες, αλάτι, ζάχαρη, μισό ποτήρι νερό και ψήνουμε το φαγητό σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μείνει λίγη σάλτσα. Το σερβίρουμε κρύο.