Φαγγρί πλακί με ντομάτα και σκόρδο

Φαγγρί πλακί με ντομάτα και σκόρδο Φαγγρί πλακί με ντομάτα και σκόρδο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 1/2 κιλό ψάρια φαγγρί
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4 ντομάτες πολτοποιημένες
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 5 πρέζες μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κοφτό κουταλάκι ζάχαρη
  • 100ml ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο χωρίς να πάρουν χρώμα. Ρίχνουμε τη ζάχαρη, τη ντομάτα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει. Μόλις αρχίσει να δένει η σάλτσα, τα ρίχνουμε σε ένα ταψί και προσθέτουμε το ψάρι αλατοπιπερωμένο. Τα ψήνουμε στους 180°C για 1 ώρα περίπου και μόλις ψηθεί πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε