0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 1/2 κιλό ψάρια φαγγρί
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 4 ντομάτες πολτοποιημένες
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 5 πρέζες μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κοφτό κουταλάκι ζάχαρη
- 100ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο χωρίς να πάρουν χρώμα. Ρίχνουμε τη ζάχαρη, τη ντομάτα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει. Μόλις αρχίσει να δένει η σάλτσα, τα ρίχνουμε σε ένα ταψί και προσθέτουμε το ψάρι αλατοπιπερωμένο. Τα ψήνουμε στους 180°C για 1 ώρα περίπου και μόλις ψηθεί πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.