1
ΑΤΟΜΑ
05'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Vegeterian
Συστατικά
- 1 μεγάλη ντομάτα
- 1 μεσαίο αγγούρι
- 2 ραπανάκια
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 100 γρ. φέτα
- 1/2 φλιτζάνι μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
- 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1/2 κουταλάκι ξεραμένη ρίγανη
Εκτέλεση
Κόψτε την ντομάτα και το αγγούρι φέτες. Κόψτε τα ραπανάκια και το κρεμμύδι ψιλές φέτες και τη φέτα σε μικρούς κύβους. Ανακατέψτε τα έτοιμα λαχανικά, τη φέτα και τι ελιές σε σαλατιέρα. Ανακατέψτε το χυμό λεμονιού,το λάδι και τη ρίγανη και ραντίστε τη σαλάτα.
Σερβίρετε πάνω σε φύλλα κόκκινης κατσαρής σαλάτας.