0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 800 γρ. βούτυρο φρέσκο
- 800 γρ. μαργαρίνη μαλακή
- 1150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 850 γρ. μαύρη ζάχαρη
- 30 γρ. αλάτι
- 650 γρ. αυγά
- άρωμα βανίλιας
- 2200 γρ. αλεύρι 70% ζαχαροπλαστικής
- 700 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
- 600 γρ. σοκολάτα φούρνου (δάκρυα)
Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά στο μίξερ με το φτερό τα βούτυρα και τις ζάχαρες, ώστε να γίνουν αλοιφή. Προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το ζύμωμα. Προσθέτουμε το αλεύρι και το αλάτι και ζυμώνουμε συνέχεια. Στο τέλος προσθέτουμε τα καρύδια και τα δάκρυα σοκολάτας φούρνου. Πλάθουμε μπαλάκια, τα τοποθετούμε στη λαμαρίνα σε αραιά διαστήματα, διότι κατά το ψήσιμο θα απλώσουν και υπάρχει φόβος να κολλήσουν, αν είναι κοντά το ένα με το άλλο.