

2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 450 γρ. χτένια
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 2 πρέζες φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
- 3 κουταλιές βούτυρο
- 3 κουταλιές αλεύρι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το αλεύρι με αλάτι και πιπέρι και πανάρουμε τα χτένια. Σοτάρουμε στο βούτυρο για 2 λεπτά το σκόρδο, προσθέτουμε τα χτένια και τα τηγανίζουμε για 5 λεπτά. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με μαϊντανό και χυμό λεμονιού.