Χταπόδι ψητό στην κατσαρόλα με ξύδι μπαλσάμικο

Χταπόδι ψητό στην κατσαρόλα με ξύδι μπαλσάμικο Χταπόδι ψητό στην κατσαρόλα με ξύδι μπαλσάμικο
12 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 χταπόδι, 2-3 κιλά
  • 100ml ελαιόλαδο
  • 50ml μπαλσάμικο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε σε κομματάκια το χταπόδι και το σιγοβράζουμε σε κατσαρόλα μόνο με νερό, σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμα νερό μέχρι να μαλακώσει. Μόλις σωθεί όλο το νερό, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, πιπέρι, αλάτι ανακατεύουμε, το αφήνουμε να βράσει για 3-4 λεπτά και σερβίρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε