Χοιρινό ρολό γεμιστό με τυριά

Χοιρινό ρολό γεμιστό με τυριά Χοιρινό ρολό γεμιστό με τυριά
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό χοιρινό μπούτι ή σπάλα ανοιγμένο
  • 250 γρ. τυρί ρεγκάτο τριμμένο
  • 250 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • 300 γρ. μπέικον
  • 2 πρέζες σχοινόπρασο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και απλώνουμε πάνω του το μπέικον, τα τυριά και το σχοινόπρασο. Διπλώνουμε το κρέας σε ρολό και το περνάμε από δίχτυ ή το δένουμε με σχοινί ή το κλείνουμε σφιχτά με λαδόκολλα. Το βάζουμε σε ταψί με νερό, το σκεπάζουμε με λαδόκολα και ψήνουμε στους 200°C για περίπου 2 ώρες. Λίγο πριν ψηθεί τελείως, μπορούμε να αφαιρέσουμε τη λαδόκολλα για να ροδίσει το κρέας. Κόβουμε το ρολό σε στρογγυλές φέτες και σερβίρουμε.

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και απλώνουμε πάνω του το μπέικον, τα τυριά και το σχοινόπρασο. Διπλώνουμε το κρέας σε ρολό και το περνάμε από δίχτυ ή το δένουμε με σχοινί ή το κλείνουμε σφιχτά με λαδόκολλα. Το βάζουμε σε ταψί με νερό, το σκεπάζουμε με λαδόκολα και ψήνουμε στους 200°C για περίπου 2 ώρες. Λίγο πριν ψηθεί τελείως, μπορούμε να αφαιρέσουμε τη λαδόκολλα για να ροδίσει το κρέας. Κόβουμε το ρολό σε στρογγυλές φέτες και σερβίρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε