0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
Για την βάση:
- 1 κούπα φιστίκια τριμμένα
- 2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
Για την κρέμα:
- 3 κούπες τυρί κρέμα (φιλαδέλφεια)
- 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
- 1 κούπα κρέμα γάλακτος καλά χτυπημένη
Για την επικάλυψη:
- 1 κούπα γλυκό κουταλιού φιστίκι
Εκτέλεση
Για την βάση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, τα πιέζουμε σε στρογγυλή φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10-12 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει.
Για την κρέμα:
Ανακατεύουμε το τυρί, την άχνη και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Απλώνουμε την κρέμα στην φόρμα και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Αφού την βγάλουμε, καλύπτουμε την επιφάνεια με το γλυκό του κουταλιού φιστίκι. Ξαναβάζουμε για λίγο ακόμη στο ψυγείο και ξεφορμάρουμε. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με καβουρντισμένο φιστίκι.