

0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 100 γρ. σουσάμι
- 40 γρ. αμύγδαλα τριμμένα
- 30 γρ. σταφίδες ξανθές
- 50 γρ. μέλι
- 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
- μισό κουταλάκι κανέλα
- άγλυκη κρέμα σαντιγί
Εκτέλεση
Καβουρδίζουμε ελαφρά το σουσάμι και το ανακατεύουμε με τα αμύγδαλα, τις σταφίδες, το μέλι, την κρέμα γάλακτος και την κανέλα. Τοποθετούμε το μείγμα σε ταψάκι,πιέζοντας το προς τα κάτω σε πολύ λεπτό στρώμα. Σερβίρουμε με άγλυκη κρέμα σαντιγί.