1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 3 αυγά
- 1 φλιτζάνι νερό
- ξίδι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό, λίγο αλάτι, λίγο ξίδι και το αφήνουμε να πάρει μία βράση. Σπάμε ένα-ένα τα αυγά σε ένα πιατάκι και τα ρίχνουμε προσεκτικά στο νερό. Τα αφήνουμε να βράσουν 2-3 λεπτά, περιβρέχοντας τα με βραστό νερό, για να μην απλώσει πολύ το ασπράδι. Τα αφαιρούμε με μια τρυπητή κουτάλα, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και εάν θέλουμε, τα περιχύνουμε με λίγο λιωμένο φρέσκο βούτυρο.