1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Πόντος
Συστατικά
- 2 ματσάκια θυμάρι
- λάδι ή βούτυρο
- αυγά χτυπημένα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε το θυμάρι, αφαιρούμε τα φάλλα και τα αφήνουμε να στεγνώσουν. Τα κλαδάκια που μένουν τα πλένουμε και τα κόβουμε σε κομμάτια. Τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει και τα αφήνουμε μέχρι να γίνουν μαλακά. Τα στραγγίζουμε και τα σοτάρουμε στο λάδι ή βούτυρο. Προσθέτουμε τα αυγά, αλάτι, πιπέρι, και τηγανίζουμε την ομελέτα.