Αυγά με παρμεζάνα και τρούφα

Αυγά με παρμεζάνα και τρούφα Αυγά με παρμεζάνα και τρούφα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 6 αυγά
  • 60 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 80 γρ. τρούφα σε μικρούς κύβους
  • ζωμό βοδινού
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Χτυπάμε καλά τα ασπράδια και προσθέτουμε τους κρόκους. Βράζουμε το ζωμό, ώστε να μειωθεί και τον αφήνουμε να κρυώσει. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά, την παρμεζάνα και το ζεσταίνουμε ξανά. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε την τρούφα και σερβίρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε