0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 αυγά
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη σε ένα τηγάνι. Σπάμε τα αυγά μέσα με προσοχή, φροντίζοντας να διατηρήσουν το σχήμα τους και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα αφήνουμε να ψηθούν ώσπου να πήξουν, περιχύνοντάς τα κατά διαστήματα με το βούτυρο του τηγανιού. Σερβίρουμε αμέσως.