

0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
Εκτέλεση
Παίρνουμε γερά και μαλακά ασκάδια. Τα πλένουμε, τα στεγνώνουμε στον ήλιο και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο. 'Οπως είναι ζεστά, τα στοιβάζουμε σε πήλινο δοχείο ή τενεκέ ή πλαστικό κουτί, βάζοντας ανάμεσα κλαδάκια μυρτιάς και αλεσφακιάς. Τα πιέζουμε καλά και τα σκεπάζουμε, όταν κρυώσουν.
Προσέχουμε να μη παραψηθούν, γιατί σκληραίνουν, όταν κρυώσουν. Είναι έτοιμα, μόλις αρχίσουν να μυρίζουν και είναι μαλακά.