0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
Για κρέας και ψάρι
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κουταλιά λεμονόχορτο (lemongrass)
- 1 καυτερή κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κουταλιά πιπερόριζα
- 12 κουταλιές σάλτσα σόγιας
- 2 κουταλιές σάλτσα στρειδιού
- 6 κουταλιές ηλιέλαιο
- 4 κουταλιές μέλι
- 4 κουταλιές τσέρυ λικέρ
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Μαρινάρουμε 2 κιλά κρέατος ή ψάρι για 1-2 μέρες. Στεγνώνουμε καλά το κρέας και το ψήνουμε.