4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 450 γρ. αντιλόπη σε κύβους
- 450 γρ. ελάφι σε κύβους
- 200 γρ. χυμό ντομάτας
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 πιπεριά για γέμισμα ψιλοκομμένη
- 1/2 κουταλιά τσίλι σε σκόνη
- λίγο φασκόμηλο ψιλοκομμένο
- αλάτι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρέας στο λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, λίγο νερό και βράζουμε για 1 ½ ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Δένουμε την σάλτσα και περιχύνουμε το κρέας.