4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 στήθη αγριόπαπιας
- 500 γρ. καλαμάρια
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
- 3 κουταλιές σάλτσα σόγιας
- 1 κουταλιά πάστα miso
- 50 γρ. βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Κόβουμε κάθε στήθος στα 4 και αλατοπιπερώνουμε. Στο μισό ελαιόλαδο τηγανίζουμε τα καλαμάρια για 3 λεπτά αφού τα αλατίσουμε. Σε άλλο τηγάνι σοτάρουμε στο υπόλοιπο λάδι το κρέας. Προσθέτουμε το ξύδι, τη σάλτσα σόγιας, 50ml νερό και την πάστα miso. Ρίχνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε τα καλαμάρια και τα αφήνουμε να πάρουν βράση.