Αγριογούρουνο μπούτι μαριναρισμένο

Αγριογούρουνο μπούτι μαριναρισμένο Αγριογούρουνο μπούτι μαριναρισμένο
8 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

 

  • 2 κιλά αγριογούρουνο μπούτι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 λίτρο κόκκινο κρασί
  • 1/3 φλιτζανιού ξύδι συμπυκνωμένο
  • 1 πορτοκάλι, το χυμό και τη φλούδα
  • 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
  • 2 φύλλα δάφνης
  • θυμάρι
  • δενδρολίβανο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Μαρινάρουμε το κρέας προσθέτοντας το κρεμμύδι, τα φύλλα δάφνης, θυμάρι, δενδρολίβανο, το κρασί και το ξύδι. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 μέρες. Αφαιρούμε το κρέας από τη μαρινάδα, το στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε. Σιγοψήνουμε το κρέας προσθέτοντας τη μαρινάδα αφού την έχουμε περάσει από σίτα. Αφαιρούμε το κρέας από το ζωμό του. Στο ζωμό προσθέτουμε τη φλούδα πορτοκαλιού, την κρέμα γάλακτος και αφού πάρει βράση το δένουμε με ρου.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε