Μπακαλιάρος παστός με φέσκλα (σέσκουλα)

Μπακαλιάρος παστός με φέσκλα (σέσκουλα) Μπακαλιάρος παστός με φέσκλα (σέσκουλα)
8 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 κιλά φέσκλα
  • 1 φύλλο μπακαλιάρο σε κομμάτια
  • 1 κιλό πατάτες
  • μαϊντανό
  • 2 σκελίδες σκόρδου
  • 1 κρεμμύδι στον τρίφτη
  • ελαιόλαδο
  • λίγο νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε αποβραδίς τον μπακαλιάρο στο νερό, την επομένη τον καθαρίζουμε και τον κόβουμε. Ζεματάμε λίγο τα φέσκλα, καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε στρογγυλές. Σε ένα ταψί βάζουμε μια στρώση πατάτες, μια στρώση φέσκλα, τον μαϊντανό, το σκόρδο και κρευμμύδι. Από πάνω βάζουμε τον μπακαλιάρο, λίγο λάδι, νερό, λάτι και πιπέρι. Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 1 περίπου ώρα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε