0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 λίτρο γάλα
- 30 γρ. ζάχαρη
- 80 γρ. ρυζάλευρο ή κορν φλάουρ
- ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
- ροδόνερο
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το γάλα με τη ζάχαρη και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά. Πριν πάρει βράση ρίχνουμε το ρυζάλευρο διαλυμένο σε πολύ λίγο κρύο νερό ανακατεύοντας συνέχεια. Μόλις η κρέμα βράσει και δέσει, την αδειάζουμε σε ένα μικρό και χαμηλό ταψάκι. Την αφήνουμε να κρυώσει, κόβουμε τετράγωνα κομμάτια και τα σερβίρουμε με αρκετή άχνη και ροδόνερο.