1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 1/2 φλιτζάνι νερό
- 4 αυγά
- 1 κοφτό κουταλάκι πιπέρι κόκκινο
- αλάτι
- μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι, ρίχνουμε το κόκκινο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Κατόπιν προσθέτουμε το νερό, το αλάτι και όταν αρχίσει να βράζει ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά μάτια. Μόλις ψηθούν, τα αποσύρουμε από τη φωτιά, τα περιχύνουμε με το ζουμί που έχουμε στο τηγάνι και τα σερβίρουμε.